Tervetuloa!
Valitse kaupunki ja kategoria


Tervetuloa!
We noticed that your city has changed. Would you like to search events from your current location?

ZUPticket-UUTISET

28.2.2017

JYVÄSKYLÄN KESÄ 2017: NEULEFESTAREIDEN LIPUNMYYNTI STARTTASI HIENOSTI

Lankakauppa TitiTyy järjestää yhteistyössä Jyväskylän Kesän kanssa 6.-9.7. Jyväskylän Kesän Neulefestarit jo toistamiseen! Toivolan Vanha Piha ja Jyväskylän Yläkaupunki täyttyvät 6.-9.7.2017 maailman neuletähdistä, maan parhaista indie-värjäreistä, lankakauppiaista sekä neulojista ympäri Suomen ja maailman. Neljän päivän aikana järjestetään n. 30 kurssia, joita pitämässä ovat tämän hetken neule- ja virkkausmaailman huiput.

- Festari-ilmapiiri on kannustava, iloinen ja rento. Koska festarit ovat tänä vuonna nelipäiväiset, myös kurssimäärää on kasvatettu. Viime vuonna tapahtumassamme kävi parisen tuhatta vierailijaa, tänä vuonna odotamme noin kolmea tuhatta kävijää, tuottaja Eveliina Eronen kertoo.

Erosen mukaan Neulefestareiden erikoisuus on, että se kokoaa kaikenlaisia ihmisiä pitämään yhdessä hauskaa, rentoutumaan ja mikä tärkeintä, neulomaan.

- Festareilla riittää näkemistä, kokemista ja oppimista heille, jotka ovat hyvinkin syvällä skenessä sekä heille, joita neulominen ehkä hieman jännittää ja tuntuu sopivammalta vain hipeltää pehmeitä ja ihania lankavyyhtejä.

Käyttökokemus ratkaisi lippukumppanin

ZUPticket toteuttaa tapahtuman lipunmyynnin. Täysin mobiili palvelu mahdollistaa ketterän ja kustannustehokkaan toimintatavan, tarjoten samalla mahdollisuudeen kattavaan myyntiin ja markkinointiin myös oheistuotteiden osalta.

- Valitsimme ZUPticketin hauskan käyttökokemuksen sekä paikallisuuden vuoksi. Palvelun käyttö on selkeää ja ainakin itselleni e-lipun repäisy oli uutta ja hauskaa.

- Lipputietojen syöttäminen ZUPticketiin on ollut helppoa ja vaivatonta. Omat tuotekategoriat kursseille ja oheistuotteille helpottavat lipunmyynnin organisointia ja seuraamista. Odotan innolla, että pääsen perehdyttämään vapaaehtoiset lippujen tarkastamiseen kurssipaikoilla, Eveliina Eronen kuvaa kokemuksiaan ZUPticketistä.

Lipunmyynti Neulefestareille alkoi 28.2. kello 9.00 ja ensimmäisen viiden minuutin aikana myytiin yli sata lippua. TitiTyyn yrittäjä Tiina Huhtaniemi on syystäkin tyytyväinen ja jopa hieman hämmästynyt startista.

- Kun avasin ZUPin hallinnan, notta onko yhtään festarilippua myyty... no ekaan varttiin muutama kurssi oli jo loppuunmyytyjä ja palvelu toimii sujuvasti, Huhtaniemi iloitsee!

Kurssitarjontaan voit perehtyä osoitteessa www.jyvaskylaknitfest.com. Liput Neulefestareille voit ostaa suoraan tästä.


Lisätietoja:
Eveliina Eronen: 044 3835462, eveliina.eronen@gmail.com
Samuel Jouttijärvi: 040 7362391, samuel.jouttijarvi@zupticket.com

 

  


 

22.2.2017

PEKKA SURAKKA ZUPTICKETIN UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Pekka Surakka on nimitetty W-ZUP Communication Oy:n toimitusjohtajaksi. Pekka on toiminut aiemmin mm. myynnin johtotehtävissä Fonectalla sekä erillisten pienyritysten liiketoiminnan kehityksen ja myynnin parissa. Samuel Jouttijärvi vastaa markkinoinnista ja asiakaspalvelustamme. Taavi Kuupponen sekä Teemu Vaarakallio kiinnitettiin uusiin rooleihin vahvistamaan ZUPticket-myyntiä ja -asiakaspalvelua.

Teknologia- ja tuotekehitystiimiimme nimitettiin teknologiajohtajaksi Rauno Muilu ja sovelluskehittäjänä jatkaa Ville Kangas.

Lisätietoa:
Pekka Surakka: pekka.surakka@zupticket.com, +358 40 869 1889
Samuel Jouttijärvi: samuel.jouttijarvi@zupticket.com, +358 40 736 2391


 
14.6.2016

TEATTERI EUROOPPA NELJÄN -KESÄTEATTERILIPUT ERIKOISHINTAAN!

ZUPticket ja Teatteri Eurooppa Neljä käynnistivät lipunmyyntiyhteistyön Laajavuoren kesäteatterissa. Miika Nousiaisen menestysromaaniin perustuva Vadelmavenepakolainen on Påskettåman hauska kåmedia, johon kannattaa ostaa maailman hauskin ennakkolippu ja tulla paikalle kauempaakin!  

Mobiiliennakkoliput ovat saatavilla ZUPticketissä maanantaista 13.6.2016 alkaen ja voit ostaa lipun erikoishintaan jokaiseen näytökseen. ZUPticketin perusliput maksavat vain 26 euroa (norm. 28€), eikä lippuihin lisätä palvelu- tai toimitusmaksuja. Myöskään eläkeläisten (24€), opiskelijoiden (20€) tai nuorten (12€) lippuihin ei lisätä palvelumaksuja.

- ZUPticket mahdollistaa lipunmyynnin edullisesti, mikä on aina kuluttajan etu, ZUPticket:n toimitusjohtaja Jussi Palovaara iloitsee.
- Asiakkaat haluavat nykypäivänä lipun ostamisen olevan yhä helpompaa ja ZUPticketin avulla pystymme vastaamaan niihin toiveisiin paremmin, teatterin tuottaja Ville Laitinen lisää.

Esitykset alkavat täsmällisesti mainittuna kellonaikana, ja teatterin ovet aukeavat tuntia ennen esityksen alkua. Aktivoi mobiili ZUPticket-lippusi älypuhelimesi näytölle ja näytä lippu ovella, jolloin lipuntarkastaja ”repäisee” lipun käytetyksi.

Tervetuloa!

Lisätietoa:
Ville Laitinen: ville.laitinen@te4.fi, 040 3000 805
Samuel Jouttijärvi: samuel.jouttijarvi@zupticket.com, 040 736 2391

vadelmavenepakolainen10.3.2016

ZUPTICKET JA LIIKUNNAN RIEMU STARTTASIVAT KOMEASTI YLEISÖENNÄTYKSELLÄ!

Opiskelijoiden suosima ZUPticket-palvelu ja Liikunnan Riemu käynnistivät laajan yhteistyön maaliskuussa 2016. Yhteistyö alkoi, kun Riemu käytti sähköistä ZUPticket-palvelua ensimmäistä kertaa futsal liigan paikallisottelussa Kampuksen Dynamoa vastaan.

Hyvätunnelmaiset paikallisottelut ovat aina kiinnostaneet yleisöä. Kauden 2015-16 viimeisessä paikallisderbyssä Liikunnan Riemu tähtäsi kuitenkin rohkeasti maagisen 1000 katsojan rajan rikkomiseen, ja valitsi kampanjasssa lipunmyyntikumppanikseen ZUPticket-palvelun.
- Tämä oli kova juttu! 1107 katsojaa on suurin katsojamäärä suomalaisen futsalin historiassa maaottelut mukaan lukien, iloitsee Riemun puheenjohtaja Niko Kauppinen.
- Yhteensä sähköisiä ennakkolippuja myytiin satoja kappaleita. Palvelun helppokäyttöisyys ja sujuvuus on saanut kehuja, ja olemme erittäin tyytyväisiä ZUPticket-palvelun valinnasta, Kauppinen kertoo.

Suomen riemukkaimman urheiluseuran oma verkkokauppa maailman hauskimmassa palvelussa!

Aikaisemminkin uutiskynnyksen heittämällä ylittänyt Liikunnan Riemu on noin 300 jäsenen opiskelijaurheiluseura, jolla on toimintaa tällä hetkellä 12 eri urheilulajissa. ZUPticketia seura aikoo hyödyntää jatkossa paitsi ottelulippujen myynnissä, myös esimerkiksi seuratuotteiden osalta.
- Viime viikolla laitoimme Riemun uudet pipot palvelun kautta myyntiin. Yhteistyö ZUPticketin kanssa on lähtenyt kaiken kaikkiaan hyvin liikkeelle. Riemun väreihin kustomoitu verkkokauppa näyttää hyvältä, ja seuran näkökulmasta esimerkiksi maksujen tarkistaminen ja myytävien tuotteiden muokkaaminen on helppoa ja yksinkertaista, Kauppinen toteaa.

ZUPticket-palvelu on edelläkävijä sujuvan ja kokonaisvaltaisen verkkopalvelun ja live-ympäristön yhdistämisessä. Aasiakasystävällinen ”repäistävä” lippu tuovat digitaalisen asiakaskokemuksen täysin uudelle tasolle, jossa yhdistyvät inhimillinen kokemus ja huipputeknologian esimerkiksi tapahtumanjärjestäjälle tarjoamat mahdollisuudet.
- Riemu-ilmaa Monnarin katsomossa hengittäessä oli mahtava katsoa tuhatpäistä yleisöä hurramaassa. ZUPticket haluaa olla lähellä opiskelijakohderyhmää arjessa ja juhlassa, ja ennätystehtailussa nämä yhdistyivät hienolla tavalla, kertoo Samuel Jouttijärvi ZUPticket-palvelun toteuttaneesta W-ZUP Communication Oy:stä.


Lisätietoa:
Niko Kauppinen: niko.p.kauppinen@student.jyu.fi, 040 770 1641
Samuel Jouttijärvi: samuel.jouttijarvi@zupticket.com, 040 736 2391

 


 


11.2.2016

ZUPTICKETin ANDROID- JA WINDOWS-SOVELLUKSET UUDISTUIVAT!

ZUPticketin Android- ja Windows-applikaatiot ovat uudistuneet. Suosittelemme päivittämään uusimmat versiot Google Play ja Windows Store -kaupoista.

Samalla ZUPticket-sovelluksen tuki Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmälle on päättynyt. Voit jatkaa sovelluksen käyttöä toistaiseksi, mutta suosittelemme päivittämään laitteesi Windows Phone 8 tai uudempaan käyttöjärjestelmään saadaksesi parhaan mahdollisen ZUPticket-kokemuksen.
20.1.2016

SONAATTI OY:N RAVINTOLAT LÖYTYVÄT ZUPTICKET-PALVELUSTA

Jyväskylän yliopistokampuksella ravintolapalveluita tarjoavan Sonaatti Oy:n toimipisteet löytyvät nyt ZUPticket-palvelusta. ZUPticket on mobiili palvelu, jolla sähköisen lounaspassin voi ostaa alle kolmessa sekunnissa ja passi tallentuu asiakkaan mobiiliin lippulompakkoon. 

ZUPticket-palvelusta löytyy yhteensä seitsemän Sonaatti-toimipistettä. Tällä hetkellä korkeakouluopiskelijat voivat ostaa palvelusta sähköiset lounaspassit opiskelijahintaan, ja jatkossa sähköinen lounaspassi voi korvata perinteisen paperisen lounaslippuvihon. 

- ZUPticket on hyvä ja moderni tapa maksaa lounaspassit, kertoo Sonaatti Oy:n toimitusjohtaja Arto Maijala.
- Älypuhelimessa ”repäistävä” lippu toimii meillä ja etsimme mahdollisuuksia lisätä valikoimaa, Maijala sanoo mainiten mahdollisen yhdistelmälipun, jolla voi ostaa samalla kertaa myös jälkiruokakahvit.

ZUPticket-palvelu on suomalainen palvelu, joka toimii sekä internet-selaimella että maksuttomilla mobiilisovelluksilla. Palvelusta löytyy satoja myyntiartikkeleita. ZUPticket-asiakkaalta ei peritä toimitusmaksuja ja maksu onnistuu kaikilla pankki- sekä luottokorteilla. Kauppias hallinnoi myyntejään reaaliaikaisessa käyttöliittymässä, jossa hän voi muokata myyntiartikkeleitaan vapaasti ja saa aina tarkat raportit myynneistään.

- Kasvumme lounas- ja ravintolamarkkinassa on tällä hetkellä nopeaa, ja jo helmikuussa palveluumme tulevat Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksen ravintolat, kertoo ZUPticket-palvelua tarjoavan W-ZUP Communication Oy:n markkinointijohtaja Samuel Jouttijärvi.
- ZUPticket on uusi markkinat mullistava mobiililippu-innovaatio, joka huomioi palveluntarjoajan ja kuluttajan tarpeet. Älypuhelimessa ”repäistävän” mobiililipun käyttö on paitsi helppoa myös hauskaa, minkä vuoksi se on otettu hyvin vastaan kuluttajien parissa, Jouttijärvi lisää.

Sonaatti Oy on vuonna 1997 perustettu ravintola-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Fazer Food Services Oy:n yhteisyritys.
ZUPticket on vuonna 2014 perustetun W-ZUP Communication Oy:n tarjoama mobiilipalvelutuote, joka on saatavana iOS-, Android- ja Windows-mobiilisovelluksena sekä html5-internetpalveluna.

Lisätietoa:
Arto Maijala: arto.maijala@sonaatti.fi, 040 533 2540
Samuel Jouttijärvi: samuel.jouttijarvi@zupticket.com, 040 736 2391

 21.12.2015

W-ZUP Communication kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta

Tänä vuonna ZUPticketin tiimi tukee joululahjana Liike Ry:n toimintaa. LiiKe järjestää esimerkiksi seminaareja, liikuntapäiviä ja terveyskasvatusta sekä kouluttaa liikunnanopettajia ja pyörittää useita kehitysyhteistyöhankkeita Tansaniassa.

Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulun Aikaa sekä Menestystä Vuodelle 2016!
10.11.2015

W-ZUP-palvelu uudistuu marraskuussa 2015

Kaksi vuotta sitten jyväskyläläinen W-ZUP Communication Oy esitteli mullistavan W-ZUP-palvelunsa yleisölle Jyväskylässä, Kauppakadun Appro -tapahtumassa.

Ensiesityksen jälkeen palvelu on tuottanut paljon iloa mm. urheilukatsomoissa, messuilla ja ravintoloissa. Marraskuussa 2015 toteutetun
ZUPticket-palvelu-uudistuksen myötä tapahtumanjärjestäjien, yrittäjien ja asiakkaiden käytössä on runsaasti uusia ominaisuuksia. W-ZUP on nyt ZUPticket!

Uudistuksissa on hyvä kiinnittää huomiota mm. erittäin sujuvaan korttimaksamiseen, hakutoimintoihin ja lipun jakamismahdollisuuteen sähköisesti esimerkiksi ystävälle. Tutustu palveluun ja kysy lisää.

ZUPticket on palvelu, jota on odotettu ja josta puhutaan! #zupticket on #maailmanhauskinlippukauppa!


Lisätietoja:
Jussi Palovaara, W-ZUP Communication Oy
Samuel Jouttijärvi, W-ZUP Communication Oy