Tervetuloa!
Valitse kaupunki ja kategoria


Tervetuloa!
We noticed that your city has changed. Would you like to search events from your current location?

 

TAPAHTUMAT

Pääsylippu
Sarjalippu
Kausikortti
Tapahtumaraha

Analytiikka
Markkinointituki

PALVELUT

Mobiili seteli
Sarjakortti
Ateriapassi
Kahvilippu

Analytiikka
Markkinointituki

MESSUT

Pääsylippu
Asiakaslippu
Etuseteli
Arpajaislippu

Analytiikka
Markkinointituki

 

ZUPticket on verkkokaupan ja markkinoinnin ammattilaisten kehittämä luotettava ratkaisu (Us.Pat.Pend.) kaikille, jotka haluavat myydä ja markkinoida tapahtumia, tuotteita tai palveluita turvallisesti verkossa.

Saat palvelun käyttöösi heti, kun otat yhteyttä palveleviin myyjimme tai jätät yhteydenottopyynnön!

ZUPticket on:

Monipuolinen

Myyt liput kaikenkokoisiin tapahtumiin. Joustava palvelu mahdollistaa paitsi pääsylippujen myynnin, myös palveluiden ja tuotteiden myynnin ja markkinoinnin.

ZUPticket on halutessasi myös sarjakortti, lounaspassi, jäsenkortti tai vaikkapa ilmainen alennuskuponki. Sinä päätät, ZUPticket toteuttaa visiosi.

Turvallinen

Maksuvälineenä toimivat kaikki yleisimmät kredit- ja debit-maksukortit, mukaan lukien VISA Electron. Järjestelmän tietoturva on taattu, ja maksuliikenteestä vastaa PCI DSS –sertifioitu ulkoinen toimija.

Tekninen online-asiakaspalvelu palvelee kauppiaita ja asiakkaita joustavasti, keskimääräisen vastausajan ollessa vain alle yhden tunnin vuorokauden ajasta riippumatta.

Tehokas ja houkutteleva

97,2 prosenttia ZUPticket:n asiakkaista kokee palvelun kätevänä ja kertoo ensimmäisen asiointikerran jälkeen olevansa halukas käyttämään palvelua uudestaan. ZUPticket-palvelulla teet kaupat nopeasti ja seuraat myyntiäsi reaaliajassa.

Reaaliaikainen

Ajantasainen raportointi tarjoaa runsaasti hyödyllistä myynti- ja asiakastietoa markkinointiasi varten. Voit halutessasi seurata mm. reaaliajassa, koska asiakkaasi on saapunut tapahtumaasi. Ja paljon muuta.

Joustava

Ilmoittaminen on joustavaa. Voit luoda ilmoitukset juuri haluamallasi sisällöllä, ilman lipputyyppien, ennaltamäärättyjen myyntimäärien tai arvonlisäveroluokkien rajoituksia. ZUPticket-henkilökunta tukee sinua halutessasi tapahtumien luonnissa ja markkinoinnin suunnittelussa.

Vihreä ja Henkilökohtainen

Ei enää tulostettuja lippuja!

Sähköinen ZUPticket-lippulompakko on asiakkaan henkilökohtainen virtuaalinen lompakko, jossa hän voi hallinnoida ostoksiaan kaikilla päätelaitteilla missä vain ja milloin vain.

ZUPticket-lippu (Us.Pat.Pend) on 100% aidosti mobiililippu, joka ei kuluta lainkaan luonnonvaroja. Lipun lukeminen ei edellytä mitään lisäinvestointeja erillisiin laitteisiin tai muuhun ympäristöä kuormittavaan infrastruktuuriin, vaan se on heti käytettävissä. Aloita rahan, vaivan ja luonnonvarojen säästäminen heti! 


Ja paljon muuta!

Saat palvelun käyttöösi heti, kun otat yhteyttä palveleviin myyjimme tai jätät yhteydenottopyynnön!